Öka webbplatsens hastighet med tio effektiva sätt

Öka webbplatsens hastighet med tio effektiva sätt

Om du funderar på att öka din webbplatshastighet är du på rätt plats! Jag har här artikeln försöker vi dig dig effektiva förslag om att öka din webbplatshastighet.

Varför är det viktiga att öka webbplatsens hastighet?

Enligt en undersökning av StrangeLoop, kan en sekundär fördröjning av nedladdningstiden leda till att 7% försäljning, 11% sidvisningar och 16% kundnöd.

Så om du funderar på att öka webbplatstrafiken och användarnöjdhet bör varje millisekund vara viktigt för dig av laddningshastigheten. Tidigare hög webbplatshastighet är en av de viktigaste SEO faktorerna som Google uppmärksammar vid rankning av webbplatser. Nu som du förstår hur viktigt är din webbplatshastighet, läs vidare och lär dig hur du gör det.

Hur kontrollerar jag webbplatshastigheten?

När du öppnar en webbsida kanske du först tror att det inte finns någon långsamhet på det, men det är webbläsarens cacheprocess som är anledningen till denna missuppfattning.

När du besöker en webbplats börjar webbläsaren att spara visum delar av webbplatsen för att den kan ladda snabbare nästa gång som detta kallas cache.

Som vi diskuterade i artikeln Webbansvariga arbetsuppgifter är platshastighetskontroll och viktig uppgift för webbansvariga. Så om du uppmärksammar det korrekta sättet att hantera din webbplats borde du först mäta webbplatshastigheten med hjälp av pluginern som vi rekommenderar sen använd de metoderna som vi nämnde nedan för att höja hastigheten på din webbsida.

Verktyg för webbplatshastighetstestning

 

öka webplatshastigheten-SEO 

 1. Hastighets test

 Om du har en WordPress-webbplats kan du använda hastighetstest som är ett kostnadsfritt testverktyg. Detta verktyg visar hur snabbt laddar webbplatser, samt visar förfrågningar och sidstorleken på webbplatsen.

 1. Speed ​​Insights

 Detta verktyg är en hastighetstestmetod som lanseras av Google. Detta mäter hastigheten på din webbplats samt ger dig lösningar.

 1. Sitechecker

 Det här verktyget är också utformat för att testa webbplatser har snabbt och kan innehålla lösningar för att använda den.

 1. Gtmetrix

 Utan tvekan ger Gtmetrix-verktyg och mer fullständig rapport för platshastighetsanalys än andra. Förslag på lösningar och ytterligare förklaringar, erbjudande av separata rapporter och testning med två algoritmer är några av anledningar till populariteten för detta verktyg.

 

Öka platshastigheten med 10 enkla och effektiva metoder

Det finns många sätt att köpa webbplatshastigheten men i den här artikeln från Clarway ska vi diskutera om de 10 effektiva och enkla metoder som alla kan använda.

Oroa dig inte om du inte är bekant med kodning, jag de första fyra fallna behöver du ingen programmeringskunskap.

 

1.Bildoptimering

  Öka webbplatsens hastighet - Webbdesign- bildoptimering

 

Som du vet är en av de viktigaste faktorerna som påverkar webbplatsens laddningshastighet är sidvolymen. Bilder har en stor effekt på att öka sidvolymen. Så försök därför att inte göra bilder större än önskad storlek.

Det är bättre att använda PNG-format för grafiska aktiviteter och JPG för naturliga bilder, samt komprimera bilder inom du laddar upp dem till webbplatsen. Du kan göra det enkelt med verktyget som Photoshop, JPEG-bild.

 1. Använd cache-plugin

Öka webbplatsens hastighet- cache - seo 

Varje gång du öppnar en sida på en webbplats får platsservern information från databaser och PHP-filer och visar den i HTML-format till dig. Men denna process är lång och tidskrävande.

För att förkorta det, installera bara ett cache-plugin. Så lagras en del av sidoinformationen med den första laddningen i användarens systemminne (t.ex. bilder och css-filer). Om användaren återgår in på samma sida så kommer informationen laddas ner från cachen.

Om du har en WordPress-webbplats kan du använda följande plugin-program.

 • WPFFPC
 • WP raket
 • WP Super Cache
 • W3 totalt cache 
 1. Använda lämpliga tema

 Vår webbplats ibland förlora hastigheten när vi använder ett team med dålig och ineffektiv kodning. Försök att använda ett team som är enkel samt inte har onödiga animationer och rörelser.

 1. Använd snabbare plugin

 Om du använder WordPress eller Joomla eller andra innehållshanteringssystem, var det viktigt med deras pluginerner hastighet! Vissa pluginer fungerar dåligt med kodning och saktar ner webbplatsens hastighet. Det är bättre att avinstallera dessa plugin och i stället använda mer lämpliga pluginer.

Jag artikeln som heter ” De bästa WordPress- pluginer ”, har vi utarbetat och lista över effektiva plugin med rätt exekveringshastighet för att gräva som vill att lägga till olika funktioner på din webbplats utan att behöva kodas.

 1. Kontrollera bakgrundsaktiviteter

När vi bläddrar på webbplatssidor kan det finnas samtigigt vissa bakgrundsaktiviteter som säkerhetskopieringsplugin eller körprogram som vi redan har skapat av cron-jobb. Dessa åtgärder kan påverka webbplatser hastighet, uppskjut deras körplan till de timmar som webbplatsen har mindre trafik.

 1. Använd CDN

 Om du har en aktiv webbplats och många användare från olika länder besöker din webbplats föreslår vi att du går till CDN.

Genom att aktivera CDN lagras webbplatsinformation på servrar runt om i världen. Så information laddas upp från närmaste server till användare och inte från vår huvudserver. Denna process ökar webbplatsens laddningshastighet.

 1. Värd multimediafil

Det här är bra om du har flera videor och podcasts på din webbplats! Vi rekommenderar att ladda inte upp dem direkt till din värdserver.

 1. Komprimera kodfiler

Komprimera javascript, css, html-filer som är över 150 byte i storlek med Gzip.

Gzip är en effektiv metod som kan upp till 70% storleken på filer. Försök att radera tomma rader mellan koder, radera kommentarer och kort sagt komprimera filer så mycket som möjligt.

 1. Minska tidigare omdirigeringar

 Omdirigera kallas till visa länkar som när man klickar på dem omdirigerar gräver automatiskt till en ny sida. Minska omdirigeringar om du vi höja webbplatshastigheten.

 1. Använd Lazy load

Aktivera Lazy load läge om du har många olika bilder och videor på din webbplats. Då laddar enligt den synliga delen av sidan till användare i istället att ladda alla bilder och videoklipp samtidigt. Det betyder att varje gång användaren skrollar ner på sidan laddas bara bilder som är i den delen som kan användas.

Du kan också använda en plugin som WP Rocket för att aktivera det.

Slutligen hoppas vi att du har lärt dig mycket av den här artikeln. Om du vill läsa våra nästa artiklar, ange din e-postadress nedan i vårt nyhetsflöde.

5 Responses
 1. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
  I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger
  if you are not already 😉 Cheers!

 2. I’m not that much of a internet reader to be honest but
  your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark
  your website to come back later on. Cheers

 3. I have learn several good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting.
  I wonder how so much attempt you set to make this kind of excellent informative
  web site.

 4. Greetings from Florida! I’m bored to tears at work so I decided
  to check out your blog on my iphone during lunch break.
  I enjoy the information you provide here and can’t wait to take
  a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing blog!

 5. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to more added agreeable from you!
  However, how could we communicate?

Leave a Reply