30+ bästa WordPress -affärsteman

30+ bästa WordPress affärsteman

Letar du efter de bästa WordPress -affärsteman?

Även om det finns många gratis och premium WordPress -teman tillgängliga på internet, är inte alla av dem lämpliga för din företags webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress -affärsteman som du kan använda.

Skapa en företagswebbplats med WordPress

WordPress är den mest populära webbplatsbyggaren på marknaden. Det är därför många stora märken använder WordPress för sina webbplatser.

Du hittar två typer av WordPress -webbplatser på internet. WordPress.com, som är en värdlösning, och WordPress.org, som är en plattform som är värd för sig själv. Kolla in vår fullständiga artikel om WordPress.com vs WordPress.org för mer information.

För en företagswebbplats måste du använda WordPress.org på egen hand eftersom det är mycket flexibelt och har alla WordPress-funktioner.

Men först behöver du ett domännamn och ett WordPress -värdkonto. Ett domännamn är webbplatsens adress på webben, till exempel wpbeginner.com eller google.com. Webbhotell är lagringen för alla dina webbplatsfiler.

 

 1. Astra

Astra är ett populärt WordPress -företagstema. Det kommer med dussintals startsidor för olika affärsnischer som du kan importera med ett klick för att snabbt komma i gång.

Temat integreras med populära WordPress dra och släpp -byggare för anpassning. Du kan också använda live WordPress -anpassaren för att göra ändringar på din webbplats.

 1. Divi

30+ bästa WordPress affärsteman

Divi är ett kraftfullt WordPress -tema och ett populärt plugin för sidbyggare. Den levereras med 100-tal färdiga mallar för alla typer av företagswebbplatser.

Du kan importera en webbplatslayout och anpassa den för att ersätta innehåll, ändra färger, lägga till element som en nyhetsbrevs registrering via e -post och mycket mer. Divi är lätt att hantera även för nybörjare eftersom du kan anpassa din webbplats i frontend, utan att veta någon kod.

 1. OceanWP

30+ bästa WordPress -affärsteman ocean

OceanWP är ett modernt WordPress -företagstema. Det erbjuder ett tilläggsimportimporttillägg med 1 klick och dussintals inbyggda mallar för att snabbt starta din företagswebbplats.

Den stöder helt e -handelsfunktioner, så att du kan starta en webbutik och sälja dina produkter och tjänster professionellt.

 1. Ultra

30+ bästa WordPress affärsteman ultra

Ultra är ett flexibelt WordPress -tema för företag och stora företag. Den levereras med dussintals färdiga mallar för alla typer av företag.

Bortsett från det kommer det med flera anpassade widgets, flera innehållstyper, sidofält, sidmallar, navigeringsmenyer och mer. Det är mycket anpassningsbart med din favorit sidbyggare.

 1. Hestia Pro

30+ bästa WordPress affärsteman hestia

Hestia Pro är ett WordPress-företagstema på en sida. Den har en elegant och modern layout med ett sidhuvud i full bredd och en anpassad bakgrund.

Temat erbjuder innehållswidgets för sidans sidhuvud och sidfot. Det kan också integreras med Elementor och andra sidbyggare för anpassning.

 1.  Koehn

30+ bästa WordPress affärsteman koehn

Koehn är ett vackert WordPress -tema för företagsorganisationer. Det kommer med en dra och släpp-hemsida med inbyggda innehålls-widgets.

Hemsidan innehåller också ett kraftfullt helbildsreglage. Det levereras också med anpassade widgets för innehållsupptäckt och sociala medier som Instagram, Twitter och mer.

 1. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro är ett WordPress -affärstema som bygger på det robusta Genesis -ramverket. Den levereras med en vacker bild i fullskärmsrubrik och en uppmaningsknapp.

Den har en rymlig layout i full bredd på hemsidan och målsidorna. Det är WooCommerce klart och optimerat för hastighet och prestanda.

StudioPress är nu en del av WP Engine , det mest populära hanterade WordPress -värdföretaget. Du kan få detta tema och alla 35+ andra StudioPressteman när du registrerar dig för WP Engine -host för att bygga din webbplats.

 1. Narcos

Narcos är ett underbart WordPress -företagstema med massor av alternativ. Den har en vacker stor rubrikbild, parallaxrullning och en helt widgetiserad hemsida.

Den har inbyggda avsnitt för att skapa en portfölj, visa vittnesmål och lägga till personalprofiler . Den har 6 hemsidlayouter, var och en med flexibla anpassningsalternativ.

 1. Digital Pro

Digital Pro är ett modernt WordPress -tema för digitala medieföretag och företag. Hemsidan har flera widgetiserade områden, en rubrikbild, en uppmaningsknapp och anpassade widgets.

Digital Pro har flera layoutalternativ, färgscheman och ett helt anpassningsbart sidhuvudområde med en anpassad logotyp. Den kommer med en temalternativspanel för avancerade inställningar.

 1. Struktur

Struct är ett WordPress -affärstema för digitala byråer, startups och teknikföretag. Den kommer med en widgetiserad hemsida som låter dig dra och släppa innehåll för att enkelt bygga din webbplats.

Struct har hemsideavsnitt för tjänster, projekt, team, vanliga frågor, guider, klienter och vittnesmål. Det erbjuder också obegränsade färgval, flera sidmallar och enkel integration av sociala medier.

 1. Montblanc

Montblanc är ett vackert mångsidigt tema som passar företagets webbplatser. Den har ett stort skjutreglage i fullskärm på hemsidan med en transparent navigationsmeny och logotyp högst upp.

Den levereras med 5 hemsidlayouter, 4 kreativa sidhuvudstilar, flera portföljlayouter och mer. Den har en inbyggd drag-and-drop-plugin för att enkelt skapa anpassade målsidor.

 1. Executive Pro

Executive Pro är ett WordPress -företagstema med ett företagsutseende. Den har ett innehållsreglage på hemsidan för att markera ditt viktiga innehåll.

Det kommer också med flera sidlayouter och färgscheman, en uppmaningsbanner och en anpassad e -postnyhetsbrev -widget. Du kan använda WordPress -anpassaren med en live -förhandsvisning för temainställningar.

 1.  Moesia Pro

Moesia Pro är ett modernt WordPress -företagstema. Den har en bildskärm i helskärm och flera sektioner på hemsidan för att visa upp ditt arbete, kunder etc.

Den levereras med en dra och släpp sidbyggare med olika innehållsblock. Du kan enkelt lägga till och ordna blocken för att enkelt bygga din egen startsida.

 1. Business Times

Business Times är ett gratis multifunktionellt WordPress -tema för företagswebbplatser. Den har ett vackert bildreglage, CSS -animationer, ett utvalt innehållsområde och anpassade widgets.

Det stöder också WooCommerce och WooCommerce plugins direkt ur lådan. Temat är enkelt att konfigurera med hjälp av live WordPress -temanpassare.

 1. Venture

Venture är ett premium WordPress -företagstema. Den levereras med en dynamisk sidbyggare som låter dig dra och släppa objekt för att skapa din hemsida.

Temafunktionerna inkluderar ett innehållsreglage, portfölj, vittnesmål, widgets för undersidor och mer. Den har flera utrymmen för att lägga till dina kontaktuppgifter, vilket gör det lättare för användare att komma i kontakt med dig.

 1. Neve

Neve är ett klassiskt WordPress -tema för företagswebbplatser. Det erbjuder dussintals färdiga webbplatser som du kan importera med ett klick för att snabbt starta din webbplats.

För varje affärsnisch har Neve en fullt fungerande mall med målsidor färdiga för dig. Det är blixtsnabbt och du kan enkelt anpassa webbplatsens sidhuvud och sidfot.

 1. Guten Theme

Guten Theme är ett elegant WordPress -företagstema. Den levereras med massor av anpassningsalternativ för ditt sidhuvud, sidfot och kompletta webbplats.

Förutom det innehåller det 10 sidhuvudlayouter, 4 sidfotslayouter, 5 blogglayouter och dussintals sidlayouter . Det erbjuder avancerade inställningar i WordPress -anpassaren för enkel anpassning.

 1. StartUp

StartUp är ett multifunktionellt WordPress -affärstema utformat speciellt för nystartade företag, digitala byråer och företag. Det erbjuder anpassade widgets för din hemsida och målsidor.

StartUp har anpassade temainställningar för varje funktion i live -anpassaren. Temat är mycket kompatibelt med populära WordPress -plugins .

 1. Screenr

Screenr är ett gratis WordPress -tema för företagswebbplatser. Den kommer med en vacker bild i fullskärmsrubrik på hemsidan följt av ett widgetiserat område.

Screenr innehåller anpassade widgets, sidmallar, parallax -bakgrundseffekter och mer. Det kan också användas som ett WordPress-tema på en sida.

 1. Infinity Pro

Infinity Pro är ett vackert utformat WordPress -tema för företagswebbplatser. Den är byggd ovanpå Genesis -temaramen, vilket gör den kraftfull och robust.

Infinity Pro-funktioner inkluderar 13 widget-klara områden, en helt widgetiserad hemsida, anpassade rubriker, anpassad logotyp och flera sidmallar.

 1. Närvaro

Närvaro är ett utmärkt WordPress -tema för företag. Det är mycket anpassningsbart och levereras med färdiga demoer för alla typer av företagswebbplatser, inklusive fitnesssajter.

Den har inbyggda sektioner för portfölj, om, teammedlemmar och kunders vittnesmål på hemsidan. Den innehåller också flera anpassade widgets, obegränsade sidlayouter och 6 färgscheman.

 1. Amaryllis

Amaryllis är ett elegant WordPress -företagstema med WooCommerce -stöd. Den levereras med skarp typografi, en elegant rubrikbild och en underbar display för dina produkter.

Den har en widgetized hemsida layout där du bara behöver dra och släppa innehåll widgets för att ställa in din webbplats. Det låter dig också välja hur du ska visa föremål i din webbutik.

 1. Corporate Plus

Corporate Plus är ett gratis WordPress -tema för företagswebbplatser. Den levereras med premiumliknande funktioner, inklusive ett bildreglage, om avsnitt, tjänster och mer.

Det innehåller också parallax bakgrundsstöd , en bloggsektion och en kontaktsida. Corporate Plus -temat är helt widgetiserat vilket gör det enkelt att konfigurera.

 1. Roxima

Roxima är ett vackert WordPress -företagstema med en professionell design. Den levereras med flera layoutalternativ, mallar och anpassade widgets.

Temat innehåller obegränsade designkombinationer för din bakgrund, bilder , animationer och moduler. Det erbjuder också flexibla innehållswidgets för hemsidan och målsidorna.

 1. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy är ett kraftfullt och mycket anpassningsbart WordPress -tema för hotell , orter och gästfrihetsföretag. Försidan har ett vackert reglage i helskärmsläge med ett bokningsformulär längst ner på skärmen.

HotelEngine Classy har färdiga mallar för rum, tjänster, plats och ett fotogalleri. Det innehåller också ett vittnesmålsavsnitt, anpassad logotyp, flera färgscheman och en lättanvänd temapanel.

 1. Vantage

Vantage är ett flexibelt gratis WordPress -företagstema som enkelt kan användas för att bygga alla typer av webbplatser. Den stöder Site Origin -plugin för sidbyggare, som låter dig skapa dina sidlayouter med ett dra och släpp -gränssnitt.

Inuti hittar du ett innehållsreglage, ikoner för sociala medier , färgval, anpassade widgets och mer.

 1. Vinkel

Angle är ett WordPress -företagstema med ett professionellt utseende. Den levereras med en dra och släpp -byggare, portföljsektion , reglage, visuell temanpassare och flera layoutalternativ.

Den är optimerad för hastighet och prestanda. Den minimala layouten gör det till ett perfekt val för alla typer av företagswebbplatser.

 1. Bordeaux

Bordeaux är ett vackert WordPress -tema avsett för hotell och andra besöksföretag. Det är fullt lyhörd och utformat för hastighet, prestanda och bra WordPress SEO .

Förutom de vanliga premiumfunktionerna kommer Bordeaux med specialfunktioner som är lämpliga för hotell- och boendeverksamhetswebbplatser. Till exempel kan du enkelt integrera populära hotellbokningssystem på din WordPress -webbplats.

 1. Advent

Advent är ett modernt WordPress -affärstema utformat för att skapa en målsida för appar. Den kommer med en widgetiserad hemsidebyggare där du kan lägga till funktioner, översikt, om oss och recensioner.

Den har en vacker bild på hemsidans rubrik, animationer på rullning, parallaxbakgrunder och massor av viktiga funktioner som skulle få din företags målsida att sticka ut.

 1. Sydney Pro

Sydney Pro är ett modernt WordPress -företagstema. Den levereras med en helt anpassningsbar rubrik och ett kompletterande plugin för att lägga till ett bildreglage på hemsidan.

Temat innehåller anpassade sidmallar, ett videohuvud, ett kontaktformulär och mer. Den integreras med WooCommerce för att enkelt starta en webbutik.

 1. Enterprise Pro

Enterprise Pro är ett WordPress -minimalistiskt tema för företag, startups och marknadsföringsbyråer. Den erbjuder en vit bakgrund som gör ditt innehåll mycket tillgängligt för användare.

Den innehåller 6 layoutalternativ, anpassade sidmallar, 2 widgetområden för hemsidan och mer. Temat är översättning redo att enkelt skapa en flerspråkig webbplats.

Vi på Clarway hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta ett perfekt WordPress -tema för ditt företag.

 

Leave a Reply