Serviceavtal

Missa inte avtalet

Clarway Digital Agency kan erbjuda er en uppdatering av WordPress och plugins och kontroll av hemsidan. Vi kommer att uppdatera allt ungefär en gång per månad till och Med har du support för mail och server när det behövs. Denna tjänst passar er som vill att er webbplats ska vara säker, snabb och uppdaterad samma som första dagen.

Serviceavtal – Baspaket

449 Kr/ Månad

Vårt serviceavtal inkludera uppdatering av WordPress och Plugins när det kommer till hemsidan. Vi uppdaterar allt ca 1 gång per månad. Då är din hemsida säker och snabb lycka mycket samma som första dag.

Ett perfekt serviceavtal för dig som vill hålla webbplatsen uppdaterad och säker.

Oh Yes!

Serviceavtal – Premiumpaket

Variabel

Ni få alla service som finns i Baspaket plus Akuta åtgärder som inkluderar felsökning när hemsidan ligger nere, vi fixa det underliggande problemet med upp till 3 timmar utan extra kostnad.

Efter 4 timmar har gått utgår vår rörliga timpenning men med en rabatt på 15% mot det vanliga priset.

Good choice!

Hur länge är avtalet?

Avtalet geler 1 år och bindningstiden är 1 år per serviceavtal. Ni kan få en faktura varje månad eller betala på engång för hela året i en faktura.

Hur kan ni säga upp ert avtal?

Om ni vill säga upp ert avtal så skicka in en uppsägning via mejl till oss på info@clarway.com

Varför ska du ha ett serviceavtal hos Clarway?

På grund av säkerhet och snabbhet på systemet uppdateras Word Press och alla plugin hela tiden. Om ni inte uppgraderar så raska du en mycket större risk för att hemsidan hackas och tas över av virusliknande program samt hemsidan kommer inte upp lika snabbt som första dag.

Behöver råd?