Marknadsföring betyde strategi

Vi börjar inse under Covid-19- och många saker kan göras online och konsumenterna är mer medvetna om var de spenderar pengar. Med denna förändring bland konsumenterna är digital marknadsföring det bästa sättet för varumärken att anpassa sig till det "nya normala". Marknadsföring betyder strategi och detta för oss handlar om att man behöver veta var man är och vart man vill komma.
Som en taktfull chef vill du ha en bra strategi och rätt plan för mer avkastning? så hamnar du helt rätt. vi gör färst en digital analys av företagets nuvarande situationen, marknaden, konkurrenten, styrkan och framtidsutsikterna och planerar ditt företag till en bra strategi.
Digital marketing är Mätbar
Digital marknadsföring är en plan som består av en blandning av marknadsföring, SEO, video, SEM, betald reklam, sociala medier, Dessa används för att kunna nå ditt företags mål.
Glöm inte att sätta mål är en viktig del när ni börjar mäta. Utan mål finns det inget att mäta mot! några ex på ert mål kan vara, antal besök på webbplatsen, antal inköp och genomsnittlig position på en sökmotor.
Digital Reklam

Digital reklam har öppnat större möjligheter än någonsin. Vi hjälper er med betald reklam, till exempel Google's display, sociala medier, bloggar eller nyhetssidor för att skapa varumärke och trovärdighet.

Marknadsföring

Ingenting är mer inflytelserikt i det moderna samhället än sociala medier. Tjänsten hjälper er att integrera ert företag i sociala medier.

Marketing

Marknadsförings innehåll är: Analys och Utvärdering, Digital strategi, Projektledning, Planering.

SEO-SEM

Tjänsten handlar om betald annonsering, vi hjälper dig att vara synlig med digital annonsering på Google eller Bing.