E-handelsbyggare-Säljs enkelt

e-handelsbyggare-Säljs enkelt

 

e-handel - eCommerce design

I den här artikeln e-handelsbyggare-Säljs enkelt kommer vi att ge dig en kort översikt över e-handelsindustrin, och senare tar vi en titt på e-handelsbyggarna som ska användas för att lyckas. Denna artikel börjar med en e-handelsdefinition och slutar med viktig e-handelsstatistik för 2020. Som ett resultat, med hjälp av Clarway webbyrå, bör du få en bättre uppfattning om vad som krävs för att lyckas i denna bransch.

Oavsett om du funderar på en idé i ditt huvud att starta en e-handelsplats eller redan driver en webbutik.

Vad är e-handel?

Innan du går in på e-handelsbyggares ämne är det en bra chans att kort beskriva e-handel som en bransch. E-handel, som också mest kallas elektronisk handel eller internethandel, innebär köp och försäljning av tjänster och varor via internet och överföring av pengar och data för att utföra dessa transaktioner. När individer och företag säljer eller köper produkter och tjänster på internet ägnar de sig åt e-handel. Begreppet “e-handel” inkluderar andra aktiviteter, såsom online-auktioner, betalningsportar, online-biljetter och internetbank.

E-handeln började redan på 1960-talet när Electronic Data Interchange (EDI) kom till användning för att överföra dokument fram och tillbaka. På 1990-talet hände uppkomsten av online shoppingföretag. Det första onlineköpet i världen var en Sting-CD, som såldes av den amerikanska återförsäljaren på NetMarket den 11 augusti 1994. Denna transaktion var en avgörande historisk punkt och signalerade till världen att ” internet är öppet ” för e- handel. Det var första gången som krypteringsteknik användes för internetköp.

Processerna för e-handel har blivit otroligt bekväma och enkla. Vem som helst kan köpa vad som helst direkt från sitt vardagsrum, och det tar bara några klick. Med utvecklingen av smartphones har detta utvecklats ännu mer. Nu är det möjligt att söka efter någon produkt eller tjänst online, och det finns ingen anledning att gå någonstans fysiskt.

E-handeln har ökat drastiskt sedan dess. Detaljhandelsindustrins ansikte förändrades mestadels av uppkomsten av e-handelsjättar, som Amazon och Alibaba på 1990-talet. De bidrog till digitaliseringen av det finansiella systemet och utnyttjade den globala internetpenetrationen.

Den fenomenala tillväxten inom e-handel har också förändrat personalen i detaljhandeln. Baserat på uppgifter från US Bureau of Labor Statistisk ökade sysselsättningen inom e-handelssektorn med 80% från 1997 till 2016. Antalet e-handelsjobb kommer att fortsätta att öka och nå 450 000 endast i USA 2026, förutspår BLS.

Det är nu obestridligt att e-handelns mycket konkurrenskraftiga karaktär kommer att förändra detaljhandeln och påverka kundernas beteende även i framtiden. Innan du dyker in i den dynamiska världen för e-handel och startar ett online-företag är det först viktigt att lära sig e-handelsindustrin.

Vad är en e-handelswebbplats?

E-handelswebbplatser är online plattformar eller portaler där försäljning av varor eller tjänster kan utföras online. Det betyder all överföring av information och medel som görs över Internet.

Vanligtvis tillhandahåller en e-handelswebbplats alla nödvändiga steg för att göra köp av varor eller tjänster så enkelt som möjligt. Hela processen börjar med att välja specifika produkter och slutar med att göra online -betalningen. För en väl fungerande onlinebutik måste du välja den bästa e-handelsbyggaren.

Typer av e-handelswebbplatser

Alla e-handelswebbplatser har olika syfte och kan klassificeras till en specifik affärsmodell. Dessa inkluderar vanligtvis:

 • Business to Consumer (B2C)– representerar en transaktion mellan företag och konsumenter. B2C är den vanligaste affärsmodellen som används idag av olika återförsäljare som IKEA, Nike och andra.
 • Business to Business (B2B)– detta är en typisk modell för företag som tillhandahåller produkter och/eller tjänster till andra företag. Till exempel Microsofts Teamsprodukt används av många företag världen över. Microsoft rapporterade i april 2020 att dess produkt användes av mer än 75 miljoner dagliga aktiva användare. Det är en ökning med mer än 70% av tillväxten under året orsakad av Covid-19-pandemin.
 • Consumer to Business (C2B)– individer kan skapa värde för företag. Ett av exemplen på denna affärsmodell är frilansare som kan samarbeta i projekt och tjäna pengar på affärer. Dessutom känner vi alla till de halvgudliga halvmänskliga influenserna som figurerar i sociala medier följt av hälften av befolkningen.
 • Konsument till konsument (C2C)– många människor har sålt sin gamla smartphone till en annan person på eBay minst en gång i livet. Detta är en affärsmodell där en konsument säljer produkter till en annan konsument genom att använda en tredjeparts online-marknadsplats.
 • Government to Business (G2B)-regeringentillhandahåller onlinetjänster till företag för e-lärande eller informationsändamål.
 • Business to Government (B2G)– denna modell avser företag som tillhandahåller varor och tjänster för regeringen.
 • Consumer to Government (C2G)– situationer där du antingen betalar skatt, begär information eller något som rör den offentliga sektorn.

Dessa affärsmodeller är inskrivna enbart i informationssyfte. Även om det finns sju samarbetsmodeller använde bara två av dem först 80% av tiden och utgör grunden för e-handelsverksamheten.

Hur bygger jag en e-handelswebbplats?

Att sälja produkter i en webbutik är ett av de enklaste sätten att tjäna lite extra pengar. En e-handelswebbplats låter dig tydligt och snabbt presentera dina produkter för många kunder. E-handelswebbplatser har många fördelar jämfört med vanliga fysiska butiker. Därför är detta den främsta anledningen till att många företag har expanderat till Internet och skapat en e-handelswebbplats med hjälp av en e-handelsbyggare.

Det är onödigt att vara kompetent inom teknikområdet för att bygga en webbplats för ditt företag. En utvecklare kan hjälpa dig med att skapa e-handelswebbplatser, men du kan också enkelt skapa dig en e-handelswebbplats. Här kliver in olika e-handelsbyggare. E-handelsplattformar hjälper dig att snabbt och enkelt bygga en e-handelswebbplats. Nedan hittar du några av de bästa e-handelswebbplatsbyggarna som du kan använda för att skapa din e-handelswebbplats.

Välj den bästa e-handelsbyggaren för din webbplats

Återförsäljare och småföretagare bygger onlinebutiker för att visa upp sina produkter och tjänster. Det finns ett brett utbud av e-handelsbyggare att välja mellan. Därför kan det vara svårt att göra rätt val för nybörjare. Även om det finns många bra e-handelswebbplatsbyggare på marknaden, uppmuntrar jag folk att använda två av dem. Båda plattformarna har sina styrkor och svagheter.

WooCommerce är en gratis och öppen källkodplugin och kan enkelt läggas till WordPress-plattformen. Ett ekosystem med WordPress gör Woocommerce till den mest använda e-handelsbyggaren i världen. Över 28% av alla webbplatser runt om i världen använder WooCommerce och denna dominans växer från år till år.

Shopify, å andra sidan, är inte en plattform med öppen källkod och har mindre flexibilitet. Det har dock fortfarande massor av appar för att utöka funktionalitet och funktioner för din webbutik. Shopify är en allt-i-ett-lösning som utgör den största fördelen med denna plattform. När du väljer någon av de lämpliga planerna finns alla väsentliga funktioner redan på plats för dig. Om du har tankar på dropshipping är Shopify den rätta e-handelsbyggaren för dig. Även om det är det bästa alternativet när du befinner dig i USA

e-handel webbplatsbyggare marknadsandelstatistik (källstatistik)

 • e-handelbyggare

Det finns ett stort antal e-handelsbyggare. Att välja rätt lösning för ditt företag beror därför på din budget, preferenser och företagets behov. Nedan har jag listat alla fördelar och nackdelar med mina föredragna e-handelslösningar för små och medelstora företag.

Välj e-handelsbyggare

e-handelsgyggare- shopify

Shopify e-Commerce Builder

 • Allt i en lösning
 • Bäst för dropshipping
 • Snabbt och skalbart
 • Används av 1M+ butiker över hela världen.
 • Runt 100 teman att använda
 • Över 3200 appar för att lägga till funktioner  

 

e-handelsgyggare - oberlo

Oberlo låter dig hitta produkter, lägga till dem i din Shopify -butik och skicka dem direkt till dina kunder. Ingen inventering, ingen risk.

WooCommerce e-Commerce Builder

e-handel- sälj enkel

 •  Passar varje budget
 • Lätt att använda (särskilt för personer som redan använder WordPress)
 • Tusentals plugins
 • Kan sälja alla typer av varor (virtuella, fysiska, nedladdningsbara, tjänster etc.)
 • Fungerar med alla välkända betalningsportar
 • Öppen källkod och lätt anpassningsbar för att passa specifika behov
 • Stor gemenskap av utvecklare, marknadsförare och experter
 • Har över 28% av alla onlinebutiker

Låt oss starta din online -företag!

Fortfarande inte säker på att starta ett e-handelsföretag? Oroa dig inte, det finns mer motiverande information nedan. Vi vill ge dig lite mer impuls i följande avsnitt av e-handelsstatistiken för 2021.

Den viktigaste e-handelsstatistiken för 2021

Det är viktigt att hålla dig uppdaterad om e-handelsstatistiken innan du fattar livsförändrande beslut om e-handelsbyggare. Följande hårda fakta och data ger dig den bästa förståelsen för e-handelssektorn.

 • Det förväntas att år 2040 kommer 95% av alla köp från e-handelswebbplatser.
 • Den globala e-handelsförsäljningen beräknas nå 28 biljoner dollar år 2020.
 • Människor kan göra inköp online dygnet runt, och det är den främsta anledningen till att de gör det.
 • Din onlinebutik får 32% mer försäljning när din butik har en stark närvaro på sociala medieplattformar.
 • Cirka 93% av onlinekunderna säger att det visuella utseendet på en webbutik spelar en viktig roll i deras köpbeslut.
 • Omkring 51% av onlinekunderna genomför sina inköp med hjälp av smartphones.

Har du fortfarande tvivel? Det finns viktigare fakta följande:

 • Cirka 43% av e-handelstrafiken är organisk.
 • Omkring 75% av kunderna överger webbplatser med långsam laddning.
 • Cirka 80% av onlinekunderna gör inte inköp från e-handelsbutiker när det finns problematiska returpolicyer.
 • Omkring 85% av alla produkter som köps via sociala medieplattformar kommer från Facebook.
 • När du tillhandahåller gratis frakt är det en större förändring att kunderna spenderar mer pengar när de köper från din webbutik.

Grattis, och förhoppningsvis har du slutfört skapandet av din e-handelswebbplats med en av de e-handelsbyggare som anges ovan. Skicka ett e-postmeddelande till oss om du fortfarande har några problem eller vill ha hjälp. 

Lycka till med din e-handelsverksamhet!

Leave a Reply