Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på innan första möte?

Innan ni ska beställa en hemsida bör ni fundera på vilka färger, font och vilken design ni gillar. Ett enkelt sätt att göra detta är att gå genom andra hemsidor och webbdesigner på internet som ni tycker om och ha dessa i åtanke när ni vill skapa er egen hemsida. Om det redan finns en befintlig företagslogga så kan vi även använda samma färger när vi designar er hemsida. Detta ger företaget och hemsidan en enhetlig känsla. Detta hjälper oss att förstå hur er vision ser ut, då skräddarsy och skapa vi den webbplatsen som ni är ute efter.

Behöver jag förbereda mig inför processen köpa en hemsida?

För att processen ”köpa en hemsida” ska gå så snabbt och enkelt som möjligt bör ni som kund förbereda några bilder och text som ni vill använda på er hemsida. När vi mottagit din beställning kan du skicka er material till info@clarway.com så startar vi ditt projekt. Om ni har inget material oroa er inte vi kan hjälpa er.

Vad är målet med vår företagshemsida?

Vad ska vår hemsida uträtta? Det är viktigt att veta varför man ska ha en hemsida till företaget och vad man vill att den ska uträtta. Fundera över att ni behöver en enkel hemsida eller en webbplats med fler funktioner.

Hur stor är vår budget?

Hur mycket har vi råd för hemsidan? kostnaden är alltid ett element att fundera på oavsett om man söker efter en billig eller professionell hemsida.

Välja mellan WordPress eller HTML5?

Om du frågar oss vilket hemsidassystem vi rekommenderar er, så svarar vi, om du behöver en hemsida där du kan uppdatera all information, ändra texter och bilder, svaret är WordPress. Men om du ni behöver göra några uppdateringar eller inga alls, HTML5.

Om Html 5 och Laravel

När ni beställa en hemsida som ska skapats i Html och Laravel, så får ni en unik och snabbare hemsida, bättre upplevelse för kunder. I detta system Allt är programmerad från grunden till botten och det förlitar sig endast på koden och inte några plugins eller tredjeparts-koder.

Joomla eller WordPress?

De är ett innehållshanteringssystem, ett verktyg som ni kan bygga en personlig webbplats, företag, butik eller vad ni vill, dessutom behöver du aldrig programmera för att lägga till en unik funktion på din webbplats, och du kan enkelt få dessa funktioner med ett plugin. Plugins uppdateras och förbättras dagligen av tusentals människor runt om i världen, vilket innebär att din webbplats kommer att följa de senaste funktionerna i världen. När ni väljer CMS-system så bör ni fundera på vad ni ska ha hemsidan för. Behöver ni en blogg eller nyhetshemsida, så är valet självklart WordPress men båda system har bra plugins och är användarvänligt.

Varför ska mitt företag ha en unik logotyp?

Logotyp är kort och gott en bild av ert företag, en bild som företaget står för och som gör människor i allmänhet enkelt känner igen företaget genom att man får syn på logotypen. Om ni ska kunna konkurrera med er konkurrenter borde vi vara elegant och unik. Glöm inte du betalar bara en gång för en logotyp men bär din verksamhet med sig logotypen som en arm hela tiden.

Hur många typer av logotyp kan ni erbjuda?

Vi kan väl erbjuda tre typer av logotyper. 1-Logotyp textbaserad 2- Logotyp med symbol 3 Logotyp med båda symbol och text.

Om ni vet inget om de olika systemen kan alltid fråga oss.

Behöver råd?