Nyckelord – Sökordsverktyg

Nyckelord - 8 gratis sökordsverktyg

nyckelord-sökord

Nyckelord | Sökordsverktyg- Åtta gratis sökordsverktyg introduceras i den här artikeln där du kan välja rätt sökord för ditt webbplatsinnehåll.

Att hitta nya och värdefulla ord är en av de svåra delarna i innehållsoptimering för sökmotorer. I många fall ger webbplatser beskrivningar av sina produkter och deras verksamhet, Men människor som letar efter dessa produkter i sökmotorer försöker hitta andra ord för att nå dessa produkter, så att välja rätt nyckelord kommer att ha en stor chans att visas på sökmotorn när de söker efter kunder.

I följande avsnitt introduceras åtta gratisverktyg för att hitta sökord, genom vilka du kan välja lämpliga sökord för innehållet på din webbplats.

  1. Übersuggest

Detta smarta verktyg tillhandahåller sökord som föreslagits av Google. Följande är en exempelbild på en sökning och dess förslag från Google:

nyckelord-seo

Verktyget Übersuggest ger dig Googles ordförslag tillsammans med 100 andra nyckelord relaterade till de sökord du angav.

  1. Keyword Tool IO

Detta verktyg liknar väldigt Übersuggest-verktyget, förutom att det också erbjuder föreslagna ord för YouTube och Bing och en kombination av dem.

  1. SEOChat Suggestion Keyword Finder

Detta verktyg erbjuder en föreslagen kombination av nyckelord från olika sökmotorer som Google och Bing. Det finns många nyckelord som föreslås av SeoChat, och oftast garanteras dessa nyckelord av Googles sökmotors lista.

  1. Google AdWords Keyword Planner

Detta verktyg tillhandahålls av Google och ger dig konkurrenskraftiga sökord baserat på olika länder och regioner, samt baserat på tid och datum.

Följande är ett exempel på ett nyckelord som föreslagits av Google AdWords med Landing Page.

neykelord-rätt

  1. Link Sleuth

Tekniskt sett innehåller av detta verktyg är inte nyckelord. Link Sleuth är faktiskt en webbplats Crawler som samlar in information från sidor, beskrivningar och taggar på olika webbplatser. Nyckelorden som tillhandahålls av detta verktyg är exakt vad som används på sidorna på olika webbplatser.

  1. Screaming Frog SEO Spider

Detta verktyg har många funktioner och har implementerats professionellt av ett företag i Storbritannien.

Men gratisversionen har en gräns och genomsöker inte mer än 500 adresser. Men samma antal är användbart för många användare och de kan använda det för att komma åt många nyckelord.

  1. WordStream’s Free Keyword Tool

Verktyget har en databas som har samlat in mer än 10 miljarder nyckelord. Detta verktyg ger sökare förslag på nyckelord tillsammans med flera relaterade nyckelord. Den kostnadsfria versionen av WordStreams  Free sökordsverktyg erbjuder 30 nyckelord.

  1. Rellian Keyword Discovery

Verktyget har en databas som innehåller mer än några miljarder nyckelord tillsammans med antalet gånger de har sökt. Detta verktyg har också förmågan att ge dig hur många gånger dessa sökord söks varje månad.

 

 

Leave a Reply