Är det dags att hamna högre upp på sökresultatet än konkurrenterna?
95% av alla internetanvändare söker på Google

Vilka företag borde använda SEO

Att din hemsida visa högt upp bland resultaten vid sökningar i sökmotorer som Google är viktigt eftersom 95% av alla internetanvändare söker på Google. Om du är osäker på om ni behöver den här tjänsten eller ej, svara på de  frågorna nedan.

1-Är du nöjd med hemsidans antalet besökare och det stora antalet köp?

2-Är du före dina konkurrenter?

3-Tycker duatt tillräckligt många i er målgrupp hittar till er hemsida?

Hur analysera vi en hemsida?

Med kraftfulla analysverktyg arbetar Clarweys SEO-experter för att analysera allt innehåll på din webbplats, inklusive koder, länkar, bilder etc. Denna analys identifierar vilka olika aspekter på webbplatsen påverkar sökmotoroptimeringeen negativt. Efter att ha analyserat webbplatsen och granskat dessa kriterier kommer de att presenteras i form av en rapport tillsammans med lösningar för att lösa problemet.

Vanligtvis är målet med sökmotoroptimering att få höga rankningar på olika sökmotorers resultat. Men poängen att borde du komma ihåg är att sökmotoroptimerings analys ensam inte kan hjälpa din webbplats att nå toppen av sökmotorer. Istället borde alla problemlösas för att uppnå önskat resultat.

Genom att använda analysen av Clarways SEO-experter och tillämpa de föreslagna lösningarna kommer du att kunna optimera din webbsida och rankas högt på sökmotorn. 

Hur Clarways specialiste jobbar med sina SEO projekt!

1- Start

Varje projekt inom sökmotoroptimering är unikt och består av en mängd olika del aktiviteter och vad som är effektivast att lägga resurser på beror på webbplatsen, men alltid börja vi med ett mötte för att veta vad är era behöv och synpunkter.

2- Webbplats analys

Med hjälp av olika verktyg samlar vi in information för att kunna veta vilket eller vilka sökord vi ska använda på din webbplats. Vi gå genom allt mellan texter, strukturer, bilder, annan multimedia och länkar.

3- Arbeta för högre ranking

Vi går igenom allt mellan texter, strukturer, bilder, annat multimedia och länkar Det är allt mellan text, struktur, bilder, annan multimedia, interna och externa länkar.

4- Rapportea

Sist men inte minst är att rapportera hur det gått samt vad man kan förvänta sig.

SEO-Optimering